Графік роботи: Пн-Пт: з 8:00 до 17:00 (GMT +2)

Відділ продаж

+38 (067) 826-59-02

Про нас Блог

Програми підтримки с/г від Уряду

Уряд запровадив державну програму часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва. Аграрії, які приймуть рішення придбати техніку та обладнання вітчизняного виробництва отримають грошову допомогу для компенсації своїх витрат.

Скористатись цією програмою підтримки дуже просто.

Як отримати

1. Визначитись із необхідною технікою та обладнанням, яка входить до Переліку техніки та обладнання, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету. Здійснити оплату за техніку та обладнання в одному із державних банків, або банків, у статутному капіталі яких 75 і більше відсотків належить державі, (ПАТ «Ощадбанк», ПАТ «Укрексімбанк», ПАТ АБ «Укргазбанк» та ПАТ КБ «ПриватБанк»).

2. Зібрати мінімальний пакет документів:

- копію платіжного доручення;

- акт приймання-передачі техніки та обладнання;

- копії відповідних платіжних документів;

- свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та/або машини (якщо техніка підлягає обов’язковій державній або відомчій реєстрації);

- довідку про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.

3. Подати пакет документів до державного банку або банку, у статутному капіталі якого 75 і більше відсотків акцій належить державі.

4. Отримати кошти на картку.

Гроші перераховуються державному банку у межах обсягу відкритих асигнувань у місячний строк на підставі реєстру, який протягом трьох банківських днів перераховує їх на поточні рахунки сільськогосподарських товаровиробників.